Beste fidget toys tegen de stress

fidget-cube-fidget-toy-1024x576

De fidget toys zijn weer in opmars! Kinderen en volwassenen zijn echt helemaal verslingerd aan fidget toys of friemelspeelgoed, kleine speeltjes waarmee je eindeloos kunt prutsen als anti-stress middel. Fidget toys blijken een rustgevende werking te hebben en ze zorgen zelfs voor het verbeteren van de concentratie.

In ons drukke en hectische leven is stress een onvermijdelijk bijproduct geworden. Gelukkig zijn er manieren om deze stress te verminderen en innerlijke rust te herontdekken. Een van de meest effectieve methoden is het gebruik van fidget toys. Deze kleine, handige gadgets hebben bewezen stressverlichtend te zijn en kunnen je helpen ontspannen, je concentratie te verbeteren en je productiviteit te verhogen.

Een fidget toy is het ideale funcadeau!


1. Fidget Cube

Kwalitatieve Fidget Cube / FriemelKubus | Anti Stress Speelgoed | Fidget Toy - Camo-Groen - AWR

★★★★★
12,95
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2024 10:12

De originele Fidget cub waar het allemaal mee begon. Verminder stress en verhoog concentratie met behulp van de friemelkubus. Een ideale gadget voor op school en kantoor. Fidget Cubes zijn kleine kubusvormige apparaten met verschillende functies op elke zijde. Ze bevatten knoppen, schakelaars, draaischijven en andere elementen waarmee je kunt friemelen en spelen. Door met een Fidget Cube te spelen, kun je jezelf afleiden van stressvolle gedachten en je concentreren op het huidige moment. Het gebruik van een Fidget Cube kan ook helpen om nervositeit en rusteloosheid te verminderen.


2. Pop it

Pop it - Regenboog

★★★★★
5,95
5,57
 in stock
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2024 10:12

De Pop it is gemaakt voor jong en oud! Pop it fidget toys helpen om vormen van stress tegen te gaan. Het doel: de ‘bubbels’ indrukken én rustig worden.

Een echte hype op TikTok!


3. Simple Dimple

Simple Dimple fidget toy - Bekend van TikTok -

★★★★★
8,99
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2024 10:12

Deze Simple Dimple bestaat uit 5 siliconen hemisferen van verschillende maten en kleuren, die erg zacht zijn. De Simple Dimple kan je van links naar rechts drukken om vingerflexibiliteit en fijne beweging te oefenen.


4. Mesh and marble

Fidget Toys - Mesh and Marble - Tiktok - 10 Stuks- verschillende kleuren-

★★★★★

Mesh and marble neemt alle stress weg en brengt rust. Door het wegdrukken van de marble in de hoes wordt jet lichaam rustig en ondervindt je kalmte. Te gebruiken als fysiotherapie voor stijve vingers en handen door artritis of fibromyalgie.


5. Fidget spinner

Hand Spinner Metalic Rood

★★★★★

De Fidget Spinner een kleine gadget die je kunt laten draaien in je hand. Dit geeft zo’n zalig gevoel, dat je hem niet meer neer wil leggen. Beschikbaar in heel veel verschillende kleuren! Fidget spinners zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en met goede reden. Deze kleine speeltjes hebben een draaimechanisme waarmee je ze tussen je vingers kunt laten draaien. Het repetitieve, ritmische gevoel van het draaien van een fidget spinner kan helpen om stress te verminderen en je te ontspannen. Bovendien kunnen ze ook helpen bij het verbeteren van de fijne motoriek en het bevorderen van concentratie.

De spinner blijft heel lang draaien en is ook fijn in de hand.


Fidget toys zijn een populaire manier geworden om te ontspannen en te concentreren, en ze kunnen een nuttig hulpmiddel zijn voor mensen die moeite hebben met het beheersen van hun gedachten of gedrag. Als je op zoek bent naar een manier om je concentratie te verbeteren of gewoon wat te doen met je handen, dan is een fidget toy misschien wel iets voor jou.

Friemelspeeltjes zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen overal mee naartoe genomen worden, wat ze ideaal maakt voor mensen die vaak onderweg zijn. Ze zijn ook vaak betaalbaar, wat betekent dat ze ideaal zijn als klein fun cadeautje.

Alle cadeautips op een rijtje

Toch liever een ander cadeau? Bekijk meer speelgoed cadeautips

Deel deze cadeautips